Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Apiland

ApiLand. Două decenii de experiență în domeniul produselor apicole

ApiLand este un brand 100% autohton, care propune cea mai variată gamă de produse apicole din România, cu accent pe produsele crude și neprocesate, în forme cât mai apropiate de cele găsite în stup.

ApiLand numără deja două decenii de activitate. Compania a fost înființată în anul 2002, din dorința de a le oferi noi opțiuni celor care doresc un stil de viață sănătos din punct de vedere al nutriției, bazat pe consumul de produse naturale, neprelucrate. Brandul are ca misiune declarată promovarea valorilor terapeutice ale produselor apicole, în special a celor românești, pentru ca acestea să se bucure de aprecierea corectă a consumatorilor.

Oferta ApiLand cuprinde păstură, miere crudă, lăptișor de matcă, polenuri crude, formule cu propolis, diverse tonice apicole, bomboane cu miere, săpunuri cu miere, produse apicole pentru copii. Totodată, ApiLand este unic importator și distribuitor al mierii de Manuka MGO și a altor produse oferite de producătorul Manuka Health din Noua Zeelandă. 

Produsele ApiLand sunt produse pure, de cea mai bună calitate, certificate de Ecoinspect (entitate românească pentru evaluarea conformităţii produselor agricole ecologice) și atestate de către Bio - România (Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică BIO-România). ApiLand deţine și certificările ISO 9001:2015 (sistem de management al calităţii privind procesarea, depozitarea și comercializarea produselor apicole) și ISO 22000:2019 (sistem de management al siguranţei alimentului privind procesarea, depozitarea și comercializarea produselor apicole).

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Apiland pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Apiland disponibile în mai multe forme Acadele, Bomboane, Caramele, Concentrat, Fiole.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 10 g, 10 ml, 30 ml, 50 ml, 100 g.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş