Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Always

Always. Patru decenii de experiență în domeniul îngrijirii intime feminine

Brandul Always are deja o istorie de patru decenii, produsele sale fiind introduse în anul 1983, mai întâi pe piețele experimentale din Statele Unite. Doar un an mai târziu, absorbantele igienice Always erau distribuite la nivel național și debuta, totodată, lansarea la nivel global, în țări ca Regatul Unit, Canada, Franța, Germania, dar și în Africa.

De-a lungul timpului, brandul a venit cu o serie de inovații în domeniul igienei feminine: în 1985, Always introducea gama de absorbante igienice Winged, în 1990, gama Ultra Thin, iar, în 2008, odată cu gama Infinity, îmbunătățea semnificativ puterea de absorbție, confortul și flexibilitatea absorbantelor sale. 

Trei dintre principiile pe care se bazează Always constau în grija față de siguranța ingredientelor și a materialelor folosite, grija față de fiecare fată sau femeie care utilizează produsele brandului, dar și grija față de mediu. Sunt efectuate peste 200 de teste de calitate în timpul fabricării și numai produsele și materialele care îndeplinesc standardele pot intra pe piață. Circa 200 de experți interni fac verificări privind siguranța acestora asupra mediului, sănătății umane și a respectării reglementărilor în vigoare.

Always oferă o gamă diversă de absorbante intime, concepute astfel încât să răspundă nevoilor tuturor vârstelor, oricărui flux menstrual şi oricărei preferințe. Printre gamele de produse Always se înscriu Always Infinity, Always Ultra, Always Maxi, Always Platinum, Always Cotton Protection, Always Daily Liners. Always a dezvoltat și game de absorbante pentru incontinență urinară, șervețele și geluri pentru igienă intimă, cât și lenjerie pentru perioada menstruală.

Varietatea ofertei Always, introducerea periodică de noi materiale inovative în absorbantele gamelor sale și garanția siguranței, prin certificarea ingredientelor și materialelor folosite, i-au permis brandului Always să se mențină în topul celor mai importanți producători de profil.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Always pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Always disponibile în mai multe forme Absorbante.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Always. Astăzi ți-am pregătit:

  • Cotton Protection
  • Discreet
  • Night
  • Platinum

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş