Livrare medicamente cu rețetã

Care sunt condițiile de livrare a medicamentelor cu rețetã (RX)?
Înainte de a comanda medicamente cu rețetã , vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră și să citiți cu atenție următoarele informații.

În prezent, acceptăm numai rețete necompensate. Pot fi procesate atât cele electronice, cât și cele tradiționale (rețetă tipărită).

Toate comenzile care conțin medicamente cu rețetã sunt supuse confirmării și aprobării prealabile ale farmaciei care va elibera medicamentele respective. Numai farmaciile pot confirma că acestea pot fi eliberate pentru livrare. Liki24 nu poate garanta că respectiva comanda va fi confirmată de către farmacie și executată de către Agentul de Livrare.

Livrarea medicamentelor cu rețetã se face de către Agenții de Livrare (curieri) care sunt mandatați de dumneavoastră să cumpere medicamentele în numele dumneavoastră în interiorul farmaciei. Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile sunt supuse vânzării fizice.

Liki24 își rezervă dreptul de a respinge comanda în caz de suspiciune de fraudă, abuz sau alte motive. Vă rugăm să rețineți și că unele produse nu pot fi livrate din cauza condițiilor speciale de livrare.

Vă rugăm să luați la cunoștință că este strict interzisă și sancționată în conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv ca infracțiune penală, utilizarea de rețete false / nevalabile, anulate sau revocate, utilizarea abuzivă sau utilizarea neautorizată a rețetelor medicale. Veți purta întreaga responsabilitate pentru faptele de mai sus. Sunteți singurul responsabil pentru orice prejudiciu cauzat de utilizarea abuzivă sau neautorizată a prescripțiilor medicale sau a rețetelor medicale false/anulate/revocate și, în consecință, veți despăgubi LIKI24, Agenții de Livrare, farmaciile implicate și persoanele prejudiciate pentru orice prejudiciu cauzat.

Înainte de a comanda medicamente cu rețetã , vi se va cere să acceptați și să fiți de acord cu următorul consimțământ.

Cum se face o comandă care conține produse cu rețetă (RX)?

Pentru a lansa comanda care conține medicamente cu rețetă , trebuie să procedați ca la plasarea unei comenzi obișnuite pe Liki24 iar în momentul în care vã aflați pe pagina de checkout sã încărcați fișierul care reprezintã rețeta dumneavoastră (fotografie, pdf etc.). Prin încărcarea rețetei sunteți de acord să o partajați cu farmacia.

În prezent comanda de produse RX este disponibilă doar pentru București. Comenzile primite cu livrare în alte orașe nu pot fi procesate și vor fi anulate.

Dacă aveți nevoie de sfaturi sau ajutor din partea farmacistului, vă rugăm să lăsați întrebările dumneavoastră în secțiunea de comentarii a comenzii. Agenții de Servicii Clienți Liki24 se vor asigura că primiți un răspuns la solicitările dvs.
Cum se plătește comanda?
Pentru comenzile cu produse RX singura metodã de platã acceptatã este plata în numerar.

Puteți comanda medicamente cu retetã (RX) pe Platforma Liki24 (site-ul web și aplicația mobilă) numai dacă înțelegeți, sunteți de acord, acceptați și confirmați următoarele:
  • Livrarea de produse RX se efectuează în conformitate cu Termenii și condițiile de contractare și Termenii de utilizare, în continuare (TnC), denumite în continuare (TnC). Fiecare client ar trebui să accepte și să fie de acord în mod expres cu aceste TnC. Prin utilizarea platformei Liki24 și plasarea comenzii, acceptați și sunteți de acord cu termenii menționați.
  • Înainte de a plasa o comandă, confirmați că ați citit cu atenție, ați înțeles și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de contractare și Termenii de utilizare, în continuare (TnC).
  • Produsele RX pot fi comandate numai după ce Liki24 trimite rețeta dvs. la farmacie, iar farmacia confirmă că produsele RX pe care le-ați comandat sunt disponibile și pot fi eliberate pentru expediere în baza rețetei dvs.
  • Doar rețetele necompensate pot fi procesate de Liki24. Comenzile care vor conține alte tipuri de retete vor fi anulate de către Agenții de Servicii Client Liki24.
  • Confirmați,în calitate de client al Liki24, că rețeta pe care o încărcați este valabilă, nu este falsă, nu a fost anulată sau deja folosită, nu este folosită în mod abuziv și vă aparține în mod legal sau aveți dreptul de a o folosi.
  • Deoarece rețeta dvs. va fi trimisă farmaciei, sunteți de acord în mod expres cu faptul că datele dvs. personale vor fi partajate cu farmacia în scopul procesării comenzii dvs.
  • Înainte de a plasa o comandă, confirmați că ați citit cu atenție, ați înțeles și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.